Miksi, oi miksi, ikäiseni potevat suurta hameisiin kohdistuvaa kammoa? Mitä pahaa hameet ovat vuosisadan vaihtumisen jälkeen tehneet ihmisille? En ole nähnyt mailla halmeilla aikoihin kenenkään käyttävän hametta, saatika sitten mekkoa. Hm, onneksi kevään uusien hittituotteiden ansiosta hameet saattavat jopa olla palaamassa markkinoille, ja sitä kautta ihmisten ylle. Omaan vaatekaappiin mokoma pääsi jo sujahtamaan kauppoja kierrellessä. Nimittäin H&M:n pinkki röyhelöinen hame sai huomioni itseensä räjähtävällä värillään. Ja vain neljällätoista eurolla sai sellaisen komistuksen, jonka luuli sisältävän lyijyä ensimmäisellä testauksella painonsa perusteella.

059-normal.jpg

060-normal.jpg

061-normal.jpg

062-normal.jpg

063-normal.jpg

Sopivan yläosan löytäminen ei ollut vaikeaa ----> Valkoinen ruudullinen läpinäkyvähkö kauluspaita, kiepautettuna edestä solmulle, oli täydellinen löytö hameen rinnalle.

064-normal.jpg

065-normal.jpg

Jossain määrin hulluhkoon pukeutumiseeni sopii myöskin olkapäillä lepäävä Amerikkalainen 90-luvun nahkarotsin kaltainen takki, jonka bongasin varastomme viimeisestä nurkasta, käyttämättömänä. Isäni oli ostanut takin Hollywoodista 20 vuotta sitten, eikä ollut sitten käyttänyt sitä päivääkään, joten nyt minä saan kunnian kantaa tuota kankeaa & painavaa valkohihaista takkia harteillani.

154-normal.jpg

155-normal.jpg

157-normal.jpg

159-normal.jpg

158-normal.jpg

160-normal.jpg

161-normal.jpg

162-normal.jpg

053-normal.jpg

058-normal.jpg

Kuulohermoja on kutkuttanut viimeisten viikkojen kuluessa kuunnellessani The Chainsmokerssin uudehkoa kappaletta: Selfietä. Selfie nyt on niin nykyaikaan sopiva kappale, kun niitä kuvia itsestään näpsitään varmaankin joka päivä. Itse en moiseen touhuun ole lentänyt mukaan... Asiasta voinee syyttää älypuhelintani, joka on niin täynnä kuvia etteivät kuvat edes lataa itseään nähtäväksi, harmillista toisaalta.

049-normal.jpg

Selfien lisäksi on tullut kuunneltua muitakin samankaltaisia kappaleita, kuten Skrillexin uudelta levyltä muutamia kappaleita, sekä Disclosuren F For You ovat olleet suosiossa. Rudimentalilta olen kuunnellut mahtavaa, Home nimistä kappaletta, Will Sparksilta on tullut kuunneltua Ah Yeah! (Original mix) kappaletta, joka on aivan kaheli, heh.

Rauhallisemman hetken tullen, olen kuunnellut Valehtelevien Vietteliöiden tunnusmusiikkia The Piercesiltä, eli kappaletta nimeltään Secret. Todella kummallinen ja keinahteleva, mutta mukaansa tempaava kappale totta vie! Lenkalta soittolistoillani on pyörinyt Everything At Once niminen kappale, ja Eliza Doolittleltä kappale: Pack Up. Ella Eyreäkin on tullut kuunneltua, varsinkin kappaletta Deeper. Nykyään kaikkien tunteman Pharrell Williamsin uudelta levyltä olen kuunnellut monia hittejä, kuten Come Get It Bae kappaletta.

108-normal.jpg

Samalla, kun on tullut musiikin vuoro, olen mussuttanut Skyrin herkullisia jogurtteja (ja päntännyt kokeisiin hiki hatussa, kirjoittanut blogia, lenkittänyt koiraa ja tehnyt kaikkea muuta yhtä pakkomielteistä). Huomattuani koulun käytävillä ihmisten syödessä samanlaisia purkkeja, painoin mieleeni räväkän kannen värin, ja onnistuin löytämään samaiset herkut kaupan hyllyltä. Kivasta kannesta, sainkin kameraan punaisen linssin, hah.

109-normal.jpg