061-normal.jpg

Kun on kohta kokonaisen viikon sairastanut kotisohvalla, menevät jo viikonpäivät ja juhlapyhät aivan sekaisin. Havahduttuani aamulla niistämään, ajattelin päivästä tulevan aivan normaali sairastamispäivä. Illan mittaan aloin miettiä, millonkas se vappu nyt sitten taas olikaan, ja tänäänhän se. Mokoma hyppäsi seinän takaa silmille almanakkaan katsoessa! Ja koko päivän olen vaan löysäillyt ja miettinyt, mitä sitä pienellä lomalla tekisi. Näillä näkymin, vappuuni ei sisälly muuta kuin yskimistä, lepäilyä, niistämistä ja voivottelua. Olisihan sitä voinut vaikka lähteä katselemaan muiden vapun viettoa kaupungille, mutta eihän sitä nyt kipeänä.

Mitä siihen vappuun sitten oikein sisältyy? Valkoisia lakkeja kai... (+ serpenttiinit, vappupallot, sima, possumunkit...) Blöö.

Sentään sain väsäiltyä muutamia kuvia "elämänohjeista" tai mistä lie motoista & kollaaseista joita on tullut kasattua.

074-normal.jpg

077-normal.jpg

062-normal.jpg

071-normal.jpg

Askartelin kerran paksusta huovasta tuollaisen kakkupalan, jonka päälle oli tarkoituksena laittaa jonkinmoinen kukkakoriste härpäke. Ejpä tullut laitettua :-P

073-normal.jpg

075-normal.jpg

Annoin huovasta tehdyn muffinssin viime vuonna äidilleni äitienpäivälahjaksi.

063-normal.jpg

069-normal.jpg

070-normal.jpg

078-normal.jpg

079-normal.jpg

Awww, nyt kelpaisi onnen sijasta vappumuffinssi, josko sellainen toisi mukanaan edes pisaran vapun iloa tähän flunssaisuuteen. Että vapun riemua vaan kaikille.